Cégünkről

Cégünk 1991-ben alakult kisvállalkozás Szabó Balázs okleveles építőmérnök vezetésével. Építőipari kivitelezések, alapozások és kisebb mélyépítési munkák elvégzésére szakosodtunk.

A cég munkáját a családi összefogás jellemzi.

Vállalkozásunk segítséget nyújt az ingatlanok kivitelezésével kapcsolatos döntések meghozatalában és azok teljes körű lebonyolításában. Hozzáadott értékként kínáljuk helyismeretünket, kapcsolatrendszerünket és széles szakmai tapasztalatainkat, melyet 1991 óta kamatoztatunk a szakmában. Tevékenységünk alapja a professzionális döntéshozatal, a pontos előkészítés és az opreatív irányítás.

Megbízható szaktanácsadás, személyes ügyfélkezelés és rugalmas kiszolgálás várja és segíti Önt döntéseiben.

Teljesítményünket igazolják az intenzíven működő hosszú távú kapcsolatok beszállítóinkkal, neves hazai és külföldi gyártókkal. Szakmai hátterünket több évtizedes kivitelezői múlt jellemzi. Szolgáltatásainknál a magas minőségre és megfizethető árakra törekszünk.

Cégünk neve – immár 20 éve – garanciát jelent a korszerű építési megoldásokra, a rugalmas ügyfélkezelésre valamint a széleskörű és magas színvonalú szaktanácsadásra a generál kivitelezés területén.

Vállalkozásunk új, korszerű gépparkkal, tehergépjárművekkel törekszik partnerei teljes körű megrendelői igényeinek kielégítésére, teljesítésére.

Bízunk abban, hogy Ön igazi partnerre talál bennünk! További kérdések esetén állunk rendelkezésére a fenti elérhetőségeken.