Fő profilunk bútorgyártás, egyedi gyártású falépcsők, konyhabútorok, natúr fenyőbútorok, galériák, korszerű homlokzati és belső nyílászárók készítése, az ehhez tartozó árnyékolástechnikai elemek és egyéb kiegészítők gyártása. Igyekszünk vevőink minden igényét kielégíteni, így speciális, egyedi elképzeléssekkel is bátran kereshetnek minket az ország egész területén.

Az épületasztalos termékek mellett cégünk számtalan bútorasztalos terméket is gyárt, elsősorban egyedi igényekre szabva. A bútor kiválasztásánál a kényelem ugyanolyan fontos, mint az esztétikum. A bútorok elhelyezése döntő fontosságú a helyiség használhatóságánál. A tárgyak odakerüljenek, ahol a legjobban érvényesülnek. Szakmai tapasztalatunkkal segítünk megvalósítnai az Ön lakberendezései ötleteit.

Az egyedi, méretre szabott bútor előnye, hogy használhatósága személyreszabott, hiszen úgy tervezzük meg a bútorokat, hogy az funciójának maximálisan megfeleljen és az Ön igényeit is tökéletesen szolgálja. Ezen kívül a terek kihasználtsága praktikusabb, a bútor tartósabb és sok esetben olcsóbb, mint a kereskedelmi forgalmazásában kapható, nem egyedi méretre és igény szerint gyártott bútor.

Az egyedi konyhabútor előnyei

Minden háziaszzony szép és igényesen berendezett konyhabútort szertene. Az egyedi tervezésű konyhabútor optimálisan kihasználja a rendelkezésünkre álló teret. Cégünk 20 éve foglalkozik konyhabútor készítéssel és a hozzátartozó konyhabútorkiegészítők gyártásával, mint például konyha ajtó, szekrény, asztal, szék, gardrób, polc, munkalap, takaró panel..stb. gyártásával. Az egyedi bútorgyártás nagy előnye, hogy méreteit az Ön szükségletei szerint gyártjuk le, figyelembevéve az Ön egyedi kéréseit. A konyhabútor megtervezése során szakértő munkatársaink praktikus konyhabútor és lakberendezési ötletekkel segítik Önt álmai konyhájának megtervezésében. A praktikusságon kívül az egyedi konyhabútor gyártás másik nagy előnye, hogy Önnek csupán meg kell terveznie a konyha elemeit, Önnek nem kell hosszú napokat töltenie az ideális konyhabútor megtalálásával. Ön csak tervezze meg álmai konyháját, a kivitelezést pedig bízza ránk!

Bútorgyártás

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

Nappali bútor

A nappali bútor a lakás központi helyiségének domináns bútorzata, éppen ezért fontos, hogy a kényelem és a funkcionalitás mellett egy pozitív, hangulatos összképet közvetítsen, ahol a vendégeink is otthonosan érezhetik magukat. A HÁsZ Kft által tervezett nappali bútorok teljes mértékben megfelenek ezeknek a kívánalmaknak.

Fürdőszoba bútor

Olyan fürdőszoba bútorokat készítünk, amelyek helyet biztosítanak minden szükséges dolog számára.  A beépíthető fürdőszoba elemek és süllyesztett fürdoszoba bútorok különösen praktikusak ezen a téren. A teljes méretű tömör fából készült fürdőszoba fiókok lágyan záródó funkcióval rendelkeznek, melyek tovább tartják őket csendben. A HÁsZ Kft által tervezett fürdoszoba bútorok tartós, gondosan összeválogatott anyagokból, a magas páratartalomnak ellenálló felületkezeléssel készülnek.

Gyerekszoba bútor

Mi olyan jó minőségű, praktikus és gyerekbarát gyerekszoba bútorokat gyártunk, amely mindenkinek egyénre szabott megoldást nyújt. Ha bizonytalan, vagy  szeretné kikérni szakemberek véleményét a tökéletes gyerekszoba bútor megtervezésével kapcsolatban, bátran keressen minket elérhetőségeink bármelyikén!

 Ajtó, ablak, asztal, szék- egyedi asztalos munkák 

Minőségi klasszikus fenyő és új faanyagokból készítünk egyedi méretű, a megrendelő igényeinek, elképzeléseinek megfelelő fából készült ajtót, ablakot, asztalt, széket. Egyedi elképzeléseket is szívesen megvalósítunk.